Begin jubileumjaar

Maandag 1 april 2019 bestond Eshuis Hoveniers 100 jaar. En dat hebben we geweten! Als ik ’s morgens aankom bij ons pand aan de Aadijk in Almelo weet ik niet wat ik zie! De collega’s waren al vroeg in touw om het pand te versieren. Een groot spandoek in de tuin, overal vlaggetjes, zowel binnen als buiten, ik was aangenaam verrast. Wat heerlijk om zo ons feestjaar te beginnen! Dank jullie wel collega’s, jullie waren allemaal op pad naar onze klanten, ik heb met volle teugen genoten!

En daar bleef het niet bij. Diverse taarten werden bezorgd. Bloembakken en boeketten. Ook de media was het niet ontgaan dat wij dit jaar 100 jaar bestaan. Diverse lokale media hebben er al volop over geschreven. Hartverwarmend allemaal.

’s Avonds zijn we met alle collega’s en hun partners heerlijk uit eten geweest. Wat is het goed om in een ongedwongen sfeer samen te zijn. Die 100 jaar hebben we mede bereikt door ons vakbekwame personeel die bij onze klanten het werk uitvoeren. Eshuis Hoveniers kan beoordeeld worden door onze klanten via onze website. Heeft u daar al eens gekeken? Tijdens dit schrijven scoren we daar een 8,9 als gemiddelde beoordeling en daar zijn we supertrots op. Uit de beoordelingen blijkt dat onze klanten vooral te spreken zijn over de vakbekwaamheid van onze mensen, de liefde voor het vak, de vriendelijkheid waarmee we onze klanten benaderen en dat we ons aan onze afspraken houden. Lovende woorden om tros op de zijn, en dat zijn we dus ook.

En als je denkt dat je alles hebt gehad, staat er de volgende morgen, na het etentje, een prachtige Taxus bij ons pand. Geschonken door het personeel, ter ere van dit jubileum. Jongens: nogmaals dank jullie wel!

Ondertussen staan we weer met beide benen op aarde, hebben we afgelopen week diverse klanten blij mogen maken met het voorjaarsonderhoud en zijn we weer gestart met het aanleggen van nieuwe tuinen. Hieronder een korte fotoreportage van afgelopen feestweek.

Dank jullie wel!

Een feestelijke groet,
Jacco Wisman