*** COVID-19/Corona update 16 maart 2020 ***

Beste klanten en relaties,

Wij mogen ons gelukkig prijzen dat onder de medewerkers van Eshuis Hoveniers geen infecties bekend zijn, mede dankzij de voorzorgsmaatregelen die wij afgelopen tijd al hebben genomen. Net als ieder ander in deze situatie willen ook wij onze verantwoordelijkheid nemen en onze dienstverlening graag zo goed mogelijk voortzetten.

Daarom hanteren wij vanaf vandaag een aantal richtlijnen om u als klant en onszelf te beschermen:

  • Onze medewerkers zijn geïnstrueerd om uit voorzorg zoveel mogelijk hygiëne maatregelen te nemen.
  • Wij schudden geen handen, wassen extra vaak en grondig onze handen.
  • Wij willen graag iedereen van dienst zijn maar vragen u wel om gepaste afstand van onze medewerkers te houden.
  • Onze medewerkers zorgen zelf voor hun eten en drinken.
  • Indien u zichzelf niet lekker voelt en griepverschijnselen heeft verzoeken wij u om de reeds gemaakte afspraak voor het tuinonderhoud telefonisch te verzetten naar een andere datum.
  • De geplande afspraken gaan (zonder tegenbericht) gewoon door. Daarbij willen wij u vragen om uw eigen verantwoordelijkheid te nemen. Bent u niet helemaal fit? Dan plannen wij graag een nieuwe afspraak met u. Ook wij zullen de richtlijnen van het RIVM strikt naleven. Mocht een collega niet fit zijn, zullen wij de afspraak tijdig afzeggen en zullen wij een nieuwe afspraak met u plannen.

Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen hebben, dan kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Hopelijk komen we op deze manier, snel en saamhorig, door deze nare periode!

Met vriendelijke groet,
Jacco Wisman