Onze voorjaarsmailing en folders zijn weer de deur uit!

Afgelopen week heeft u in Almelo onze folder op de mat gevonden. En onze klanten hebben via de post onze voorjaarsmailing ontvangen. Want: het voorjaar komt er aan! Het is tijd voor tuinonderhoud.

Antwoordformulier voorjaar 2017
Zoals onze klanten gewend zijn sturen wij een antwoordformulier mee waarop de wensen voor de uit te voeren werkzaamheden aangegeven kunnen worden. Elk antwoordformulier dat wij ontvangen met een opdracht voor een voorjaarsbeurt in het voorjaar van 2017 wordt beloond met een tuinemmer*. Afhankelijk van alle wensen en de opgegeven tijdsindicaties maken wij een planning voor dit voorjaar. Wij nemen vooraf altijd even contact op, zodat onze klanten weten wanneer wij komen. De tuinemmer nemen wij dan gelijk mee!

Voorjaarsbeurt
Wij begrijpen dat u eerst wilt weten wat een voorjaarsbeurt omvat. Hier vindt u meer informatie. Heeft u nog vragen? Bel ons gerust voor meer informatie: 0546 862 846.

Geen folder ontvangen of nog geen klant bij ons?
Een voorjaarsbeurt voor uw tuin kunt u nu ook online bij ons aanvragen. Ook een online volledig ingevuld formulier wordt beloond met zo’n leuke Eshuis Hoveniers tuinemmer. Klik hier om voor uw tuin een voorjaarsbeurt aan te vragen.

Eshuis Hoveniers Almelo voorjaarsactie tuinonderhoud

*Zolang de voorraad strekt