Favoriete plek in de tuin

Uw droomtuin: duurzaam én groen

Eshuis Hoveniers heeft jarenlang ervaring in het aanleggen van tuinen. Wij realiseren graag uw droomtuin. Aan de hand van uw wensen maken wij een ontwerp en een vrijblijvende offerte. Vervolgens bespreken wij onze plannen met u en voeren eventuele aanpassingen door zodat het ontwerp volledig aansluit bij uw wensen. Ons doel is om voor u de tuin te realiseren die u voor ogen heeft. Wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen, zodat u als tevreden klant kunt genieten van uw tuin.

Onze ervaren hoveniers gaan graag aan de slag met het realiseren van uw droomtuin. Afhankelijk van de werkzaamheden maken we een plan van aanpak. Bij graafwerkzaamheden doen wij eerst een KLIC-melding, eventuele ondergrondse bekabeling brengen we daarmee in kaart. Eshuis Hoveniers beschikt over deskundige hoveniers met jarenlange ervaring in de aanleg van tuinen, bestrating, aanleg van vijvers, verlichting, overkappingen enzovoorts. De kennis van de hoveniers in combinatie met ons moderne machinepark zorgt ervoor dat wij efficiënt werken.

Tuinontwerp

Heeft u uw droomtuin al voor ogen? Eshuis Hoveniers denkt graag met u mee. Heeft u renovatieplannen? Wij gaan graag met u in gesprek om te luisteren naar uw wensen. Heeft u nog geen idee wat u mooi vindt? Wij hebben diverse voorbeelden van tuinen om inspiratie op te doen. Voor de aanleg van een tuin vinden wij het erg belangrijk om klimaatadaptief te denken en het ontwerp aan te passen aan de ontwikkelingen van het klimaat.

Tuinonderhoud

Het onderhouden van uw tuin is een cruciaal onderdeel om uw tuin gezond te houden. Dan kunt u optimaal van uw tuin blijven genieten. Onderhoud van uw tuin kunnen wij in verschillende vormen aanbieden. Wij kunnen het volledige tuinonderhoud voor u verzorgen. Afhankelijk van de grootte en de beplanting kunnen wij, bijvoorbeeld, maandelijks langskomen om de tuin te onderhouden. Snoeiwerkzaamheden van struiken of bomen en verwijderen van onkruid tussen bestrating kunnen wij in het voor- en najaar onderhoud uitvoeren. Dit kan op basis van gemaakte afspraken of door middel van een onderhoudscontract. Ook bij het onderhoud luisteren wij naar uw wensen en kijken wij naar wat uw tuin nodig heeft.