Bedrijfstuin

Terrein- en groenvoorzieningen

Grondbewerkingen zijn de basis voor een goed aangelegde tuin, park of (zwem)vijver. Een goed doordachte grondbewerking geeft het beste resultaat op langere termijn. Alleen met een goede grondbewerking kan de beplanting zich ontwikkelen en kunnen struiken en bomen goed wortelen. Een juiste grondbewerking geeft uiteindelijk het resultaat dat we samen met u voor ogen hebben.

Eshuis Hoveniers biedt een totaalpakket aan diensten. We hebben ervaren hoveniers en modern materieel in huis om alle grondbewerkingen die nodig zijn uit te voeren voor een gedegen aanleg van uw project.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Ontwerpen, aanleggen en onderhouden van zakelijk tuinen, tuinen van (zorg)instellingen, bosplantsoenen, houtopstanden/wallen enzovoorts
  • Groenvoorziening in de breedste zin van het woord, van tuinontwerp tot aanleg van parken en alle tuinonderhoud voor particulieren, instellingen, bedrijven en overheden
  • Het maaien van tuinen, parken en openbaar groen
  • Naast ontwerpen en aanleggen van particuliere en zakelijke tuinen realiseren we ook bosplantsoen, houtopstanden/wallen enzovoorts
  • Het bestrijden van onkruid d.m.v. onkruidborstelen, het beste systeem om op een effectieve en milieuvriendelijke wijze onkruid te bestrijden
  • Gladheidsbestrijding

Ontwerp, aanleg en onderhoud voor bedrijven, (zorg)instellingen en overheden

Uw wensen, beleving en investeringsruimte staan hierbij centraal. Als uw hovenier en sparringpartner formuleren wij samen de antwoorden op al uw vragen. Dit resulteert in een goed, degelijk en eerlijk ontwerp. Elk ontwerp wordt op maat gemaakt voor zowel ruimtelijke invulling, materiaalgebruik als financiën.
Aanleg
Al vele jaren leggen wij bedrijfstuinen en buitenruimtes aan. Of het nu gaat om de aanleg van een levendige groenstrook voor uw appartement, kleurrijke plantsoenen in uw woonwijk, of een bedrijfstuin als groen visitekaartje. Zowel groot- als kleinschalige projecten voeren we door onze aanpak efficiënt en vakkundig uit.

Uw buitenruimte alle seizoenen in topconditie!
Het onderhouden van uw tuin, plantsoen of vijver doen onze vakbekwame hoveniers met veel liefde voor de natuur. Onze hoveniers hebben veel kennis van snoeien, bemesten en ziektebestrijding. Daarnaast kunnen zij uw borders en gazonnen op en top verzorgen.

Het onderhoud doen wij veelal op basis van een onderhoudscontract, wij houden dan periodiek uw buitenruimtes bij. Wilt u alleen groot onderhoud aan ons uitbesteden? Ook dat is natuurlijk mogelijk.